Connect with us
Cutremur puternic cu magnitudinea 7,8 in Ecuador – alerta de tsunami

Știri

UPDATE: Stare de urgenta: Cel putin 233 de morti! Cutremur puternic cu magnitudinea 7,8 in Ecuador

Un cutremur puternic cu magnitudinea 7,8 s-a produs sambata in provincia Esmeraldas din nord-vestul Ecuadorului, in apropierea granitei cu Columbia. Centrul de avertizare pentru tsunami din Pacific a declansat alerta pentru regiunile de coasta ale celor doua tari.

UPDATE, 18.49: Bilantul cutremurului se ridica la 233 de morti, a anuntat presedintele tarii, Rafael Correa, intr-un mesaj pe Twitter. El a precizat ca orasul Pedernales a fost distrus in urma seismului.

UPDATE: Vicepresedintele Ecuadorului, Jorge Glas a oferit presei un bilant actualizat al victimelor: cu cel putin 77 de morti si 500 de raniti Alerta de tsunami a fost ridicata.

Potrivit Institutul american de geofizica, un cutremur puternic s-a produs la ora locală 18.52 (23,58 GMT), la o adancime de 19,2 kilometri, la 173 de kilometri vest-nord-vest de capitala Ecuadorului, Quito.

„Pe baza caracteristicilor preliminare ale cutremurului, sunt posibile valuri periculoase de tsunami pe coastele situate pe o raza de 300 de kilometri in jurul epicentrului”, a anuntat Centrul de avertizare pentru tsunami din Pacific, scrie Agerpres.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top