Connect with us
Dan Manoliu - regizorul Eurovision: „Geniala lovitura de imagine pe care o da PR-ul Pro TV pe seama slabiciunii TVR“

Știri

Dan Manoliu – regizorul Eurovision: „Geniala lovitura de imagine pe care o da PR-ul Pro TV pe seama slabiciunii TVR“

Pro TV a anuntat astazi intr-o conferinta de presa ca depune toate eforturile necesare pentru a transmite Eurovision si pentru a reusi sa-l recalifice pe Ovidiu Anton in finala Eurovision 2016, dupa ce reprezentantul Romaniei a fost descalificat din cauza datoriilor pe care TVR le-a acumulat la EBU.

Dan Manoliu, regizorul artistic Eurovision Romania, a reactionat pe Facebook dupa ce a aflat de intentia postului de televiziune, acesta este de parere ca gestul Pro TV este unul de imagine si ca top managementul acestui post de televiziune stie ca sansele ca EBU sa isi schimbe decizia nu exista.

aleksandras-cesnavicius-si-ovidiu-anton„Superb gestul PRO TV -ului de a salva participarea României la Eurovision. Genială lovitura de imagine pe care o dă PR-ul respectivului post de televiziune pe seama slăbiciunii TVR. Sunt sigur că Aleksandras Cesnavicius este suficient de inteligent și știe exact ce înseamnă o organizație precum EBU, ca să-şi dea seama că demersul său este oricum sortit eșecului. Din păcate. Dar cum în ziua de azi contează câteva puncte de audiență în plus, de ce să n-o facem pe spatele lui Ovidiu Anton ce și-a câștigat în urma eliminării un ocean de simpatie din partea publicului . Text final ” PRO – TV a încercat totul dar EBU nu a vrut și pace.”, scrie Dan Manoliu pe pagina sa personala de Facebook.

Pro TV a lansat si o petitie online pentru a sustine demersul sau, astfel toti cei care isi doresc ca Ovidiu Anton sa cante in finala Eurovision si ca show-ul sa fie difuzat de Pro TV, pot semna petitia online.

Nu doar Dan Manoliu a reactionat si Iuliana Marciuc, producatorul Eurovision Romania a avut de obiectat si spune ca isi doreste ca TVR sa poata rezolva aceasta problema si sa reuseasca sa transmita concursul muzical.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top