Connect with us
Fostul mare fotbalist francez David Ginola a fost dus de urgenta la spital, dupa ce ar fi facut un infarct pe terenul de golf.

Știri

Un fost mare fotbalist ar fi facut infarct pe teren!

David Ginola participa la un turneu de golf din Franta, cand s-a prabusit pe teren si a ramas in stare de inconstienta. Potrivit informatiilor aparute in presa franceza, fostul fotbalist ar fi suferit un infarct, insa informatia nu a fost confirmata.

David Ginola a fost transportat la Spitalul „Grace de Monaco” din Monte Carlo, iar apropiatii acestuia spun ca este inconstient, dar in stare stabila.

Vezi si: VIDEO: Momentul in care Patrick Ekeng a murit pe teren! 

David Ginola s-a nascut pe 25 ianuarie 1967 si s-a remarcat sub culorile echipelor PSG (115 meciuri / 33 de goluri), Newcastle (58/6), Tottenham (100/13), Aston Villa (32/3). In nationala Frantei, Ginola, unul dintre cei mai tehnici si mai eleganti jucatori din anii 90, a strans 17 selectii si 3 goluri.

Dupa ce s-a retras din fotbal, Ginola a inceput o cariera in actorie. Este casatorit cu un fotomodel cu care are un baiat si o fata. El si familia sa locuiesc in Saint Tropez.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top