Connect with us
Politistul Marian Godina isi lanseaza cartea "Flash-uri din sens opus", iar premierul Ciolos a anuntat ca...

Știri

Decizia neasteptata luata de Dacian Ciolos in legatura cu Marian Godina

Premierul Dacian Ciolos va participa la lansarea cartii politistului Marian Godina, intitulata „Flash-uri in sens opus”.

Conform programului premierului Dacian Ciolos, publicat pe site-ul Guvernului, acesta va participa la lansarea cartii politistului Marian Godina, miercuri, 24 februarie, de la ora 18.00, din Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”. Cartea „Flash-uri in sens opus” a fost publicata la Editura Curtea Veche.

Politistul Marian Godina a devenit popular pentru postarile amuzante pe care le publica pe Facebook. Acest lucru nu i-a adus, insa, popularitate si printre superiorii sai, cu care a avut cateva probleme din cauza textelor pe care le scrie pe internet.

Saptamana trecuta, Marian Godina a anuntat ca isi va da demisia. Acest lucru s-a intamplat la o zi dupa ce povestise ca a avut probleme cu sefii sai din cauza ca luase carnetul de conducere unui sofer care mergea in masina cu „directoarea Crucii Rosii Brasov”.

Vezi si: Scrisoare tulburatoare pentru Dacian Ciolos: „Ea a fost Kiki”

Vezi si: Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, recital la Gala Micului Print din Alba

„M-a sunat tata plangand, mama a fost dusa de urgenta la spitalul judeten din brasov si nu e bine deloc.
Nu mai vreau politie nu mai vreau nimic.
Urasc politia brasov si toti sefii ce o conduc.
Vreau ca mama mea sa fie bine.
Nu ma pot calma, vreau sa imi aud mama.
Voi militienilor ati reusit.
Imi voi da azi demisia.
O vreau pe mama, vreau sa o aud pe mama. Atat!!!!”, a scris acesta, atunci, pe pagina sa de Facebook.

Se pare ca intamplarea legata de permisul soferului sefei de la Crucea Rosie relatata de el a declansat un adevarat scandal in politie. Marian Godina sustine ca sefii l-ar fi certat, iar reprosurile nu ar fi fost legate de sanctiune, ci felul in care i s-ar fi adresat soferului. Marian Godina a avut, insa, cu o inregistrare audio.

Politistul Marian Godina a revenit tot in acea zi asupra deciziei si a anuntat, tot pe Facebook, ca nu mai demisioneaza.

„Nu am sa demisionez. Sunt mai bine acum cand am aflat ca mama e bine. Nu eu sunt subiectul corpului de control care a fost azi la Brasov, ci altii”, a scris acesta, pe contul lui de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top