Connect with us
Un reporter al emisiunii "In premiera, cu Carmen Avram" si-a dat demisia de la Antena 3, acuzand ca un material difuzat duminica seara nu corespundea cu abrodarea initiala.

Știri

Demisie cu scandal la Antena 3: „In goana dupa senzational si audienta…”

Un reporter al emisiunii „In premiera, cu Carmen Avram” si-a dat demisia de la Antena 3, acuzand ca un material difuzat duminica seara nu corespundea cu abrodarea initiala.

Un reporter al emisiunii „In premiera, cu Carmen Avram” si-a dat demisia de la Antena 3, acuzand ca un material difuzat duminica seara nu corespundea cu abrodarea initiala.

Reporterul Mircea Barbu sustine ca in cadrul emisiunii a fost difuzat un material intitulat „Europa la rascruce” in care se sugereaza o legatura intre valul de refugiati si atacurile teroriste, o abordare despre care spune ca nu ii apartine.

Citeste si:Ce vedete au fost la mitingul Antena 3

„Aseara, emisiunea In premiera cu Carmen Avram a difuzat un material intitulat „Europa la rascruce” in care, de mai multe ori, implicit si explicit, s-a sugerat o posibila legatura intre atacurile teroriste recente, valul de refugiati si Brexit. As dori sa fie foarte clar ca, desi mi-a fost creditat acest material ca fiind realizat de mine, modul in care au fost prezentate faptele nu reprezinta in niciun fel opinia mea, personala sau profesionala, cu privire la situatia curenta.

mircea barbu

Mircea Barbu

Mai mult, nu consider ca exista o legatura intre aceste evenimente, ele fiind exploatate de catre postul TV in goana dupa senzational si audienta, nerespectand niciun fel de norma deontologica. Saptamana trecuta mi-am prezentat demisia si am incheiat orice colaborare cu aceasta emisiune si postul TV unde ea este difuzata”, a scris reporterul pe Facebook.

 

1 Comment

1 Comment

  1. cezar

    2019-02-12T06:13:54+02:00 at 6:13

    mircea barbu = un chiompaliu infiltrat de servicii
    nu *** mana stapanului care te-a hranit, indiferent cine este (cosmin gusa, paunescu, voiculescu, sarbu sau altii)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top