Connect with us
Dezinfectantii Hexi Pharma au ajuns pana la soldatii din Afganistan

Știri

Dezinfectantii Hexi Pharma au ajuns pana la soldatii din Afganistan

Se pare ca firma Hexi Pharma era abonata la toate institutiile statului, indiferent de coloratura politica a guvernelor din ultimii 10 ani. Nici Armata nu scapa de scandalul dezinfectantilor, potrivit jurnalistului Catalin Tolontan, cel care a facut pentru prima oara dezvaluirile in acest mare dosar.

La solicitarea cotidianului Gazeta Sporturilor, Ministerul Apararii Nationale a recunoscut ca a folosit produse Hexi Pharma: „Pentru asigurarea asistentei medicale in teatrele de operatii au fost folosite, in ultimii 10 ani, si produse biocide fabricate de SC HEXIPHARMA SRL”, scrie tolo.ro.

In ultimii 10 ani, peste 40.000 de militari romani au fost trimisi in Orientul Mijlociu in operatiunile antiteroriste si de instalare a pacii, conform datelor oficiale. Dintre acestia, 28 de romani au murit din cauza capcanelor puse de teroristi. Niciunul dintre ei nu a fost rapus de dezinfectanti.

Scandalul dezinfectantilor: Hexi Pharma a cerut intrarea in faliment

Scandalul dezinfectantilor : Medic de la Marie Curie: Faceti teste si la medicamente!

„Dupa ce au aparut articolele in ziar am mers la US Army, le-am spus ce problema avem si ne-au dat antisepticele lor”, declara un militar roman care prefera sa ramana sub anonimat, scrie si hotnews.ro.

„Vreau ca oamenii sa inteleaga un lucru. Am spus adevarul, desi nu mi-e usor pentru ca am fost parte! Am spus adevarul cind v-am dat retetele diluate de acum citiva ani. Am spus adevarul cind am afirmat ca aproape toate produsele sint diluate. Testele Guvernului au confirmat.

La fel spun adevarul acum: Condrea a produs mereu produse diluate. Minciuna aceasta dureaza de peste 10 ani si toata lumea, inclusiv Armata Romana, a primit produse diluate!”, spune o sursa a Gazetei Sporturilor din fabrica Hexi Pharma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top