Connect with us
Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 s-au sesizat din oficiu si au deschis un dosar penal in cazul medicilor electrocutati in timpul unei operatii, la Spitalul Coltea.

Știri

Dosar penal in cazul medicilor electrocutati in timpul unei operatii, la Spitalul Coltea

Procurorii au deschis un dosar penal pentru neluarea si nerespectarea masurilor legale de securitate in munca, dupa ce, joi, doi medici si un pacient au fost electrocutati in sala de operatii, la Spitalul Coltea.

Citeste si: Medici electrocutati la Spitalul Coltea, in sala de operatii!

Citeste si: Medicii ar putea sa nu mai faca garzi suplimentare

„Ne-am sesizat din oficiu, vineri, 29 iunie. S-a inceput urmarirea penala in rem pentru neluarea masurilor legale de securitaritate si sanatate in munca si nerespectarea acestora. Tot vineri seara s-a facut si cercetarea la fata locului. Momentan, procurorii au dispus ca actele de urmarire sa fie intreprinse cu ajutorul colegilor de la Politia Sector 3, Serviciul de investigare a infractionalitatilor economice” , a declarat Arina Corsei, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, citata de Mediafax.

Doi medici aflati intr-o sala de operatie a Spitalului Coltea au suferit rani grave dupa ce s-au electrocutat din cauza aparaturii. De asemenea, pacientul asupra caruia se intervenea a suferit rani din cauza electrobisturiului defect.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top