Connect with us
Rezumat VIDEO FRANTA ELVETIA

Știri

EURO 2016: Rezumat VIDEO FRANTA ELVETIA scor final 0-0

Rezumat VIDEO FRANTA ELVETIA scor final 0-0

Meciul de la EURO 2016 dintre SPANIA si Turcia a fost dominat exclusiv de echipa spaniolilor care jucau de parca erau la antrenament, Turcia fiind extrem de infranta inca dupa primul gol. Au urmat alte doua, care i-au lasat pe turci fara grai.

VEZI AICI: LIVE TEXT FRANTA ELVETIA

Ambele echipe merg in optimile Campionatului European, dupa un meci in care francezii au avut doua bare.

Un moment incredibil al meciului a fost la minutul 23, cand francezii au avut 3 sanse la rand sa inscrie din corner. De fiecare data, insa, a fost ratare. De altfel, tot meciul a fost dominat de faze de tip corner.

Pe parcursul meciului, Franta a avut cel putin 3 ocazii de gol. Elvetia, desi a reusit sa domine terenul, nu a avut nicio ocazie majora de gol.

Franța este castigatoarea grupei A, cu 7 puncte, in timp ce Elvetia a incheiat meciul de pe Lille pe doi, cu 5 puncte.

Sursa foto: internationalsoccerteams.com

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top