Connect with us
Explozie puternica in Bucuresti, pe strada Valea Cascadelor din Sectorul 6, duminica, in jurul orei 12.00. Mai multe persoane au fost ranite.

Știri

EXPLOZIE in Sectorul 6 din Bucuresti, pe Valea Cascadelor FOTO

UPDATE, 14.25: Bilantul total al exploziei din Bucuresti este de 12 victime. Conform Politiei Capitalei, „din primele date a reiesit faptul ca 12 persoane ar fi suferit arsuri in urma deflagraţiei. 4 persoane au primit ingrijjiri medicale la faţa locului, iar cele 8 victime care necesita ingrijiri de specialitate sunt transportate catre Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri.”

UPDATE, 13.04: Conform purtatorului de cuvant al SMURD, Bogdan Oprita, unele victime au arsuri pe mai mult de 40% din suprafata corpului.  Este vorba de 7 victime, iar una dintre acestea a fost transportata la Spitalul de Arsi, fiidn in stare mai grava, iar o alta va fi dusa la Floreasca.

Incendiul a fost stins. Oamenii legii au izolat zona si vor deschide o ancheta pentru a stabili cu exactitate de ce s-a produs aceasta explozie.

UPDATE, 13.00: Potrivit declaratiilor unui martor, facute la Antena 3, explozia a pornit de la o butelie de la un gratar din targ. Acesta a afirmat ca s-au auzit trei explozii, iar dupa prima s-a produs incendiul.

Martorul a afirmat ca incendiul a fost stins intr-un timp record, organizatorii intervenind cu stingatoare pentru lichidarea flacarilor, precizand ca evacuarea oamenilor din targ s-a desfasurat fara incidente.

UPDATE, 12.54. Conform purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti – Ilfov, Daniel Vasile, cei raniti au arsuri de gradul doi. Opt ambulante SMURD si trei autospeciale de pompieri s-au deplasat la locul incidentului.

O explozie puternica s-a produs duminica in jurul orei 12.00, pe strada Valea Cascadelor din Sectorul 6 din Bucuresti. Potrivit primelor informatii, deflagratia a avut loc la un targ de vechituri si a fost declansata de o butelie care a explodat.

Din primele date reiese ca sunt 6 victime, cei raniti avand arsuri foarte grave. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD si echipaje de pompieri, intrucat explozia a fost urmata de un incendiu.


EXPLOZIE BUCURESTI, pe strada Valea Cascadelor.

 

1 Comment

1 Comment

  1. Dragos Grijincu

    2016-06-08T21:50:51+03:00 at 21:50

    Ca urmare a exploziei unei butelii din targul de vechituri din Drumul Taberei soldata cu ranirea si arderea mai multor persoane, unele din ele fiind internate cu arsuri grave si intubate voi face o scrisoare deschisa catre INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „DEALUL SPIRII” BUCUREȘTI – ILFOV pe care o voi trimite si pe adresele ziarelor si televiziunilor in care voi cere schimbarea legislatiei privind utilizarea buteliilor cu GPL si gaz metan in locuri publice aglomerate precum targuri, concerte si alte intruniri in care exista concentrari masive de oameni. Daca nu schimbam legislatia exista posibilitatea ca astfel de incidente sa se intample din nou. Sunt unul dintre cei raniti in explozia de duminica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top