Connect with us
Autoritatile norvegiene au fost de acord sa inapoieze copiii sotilor Bodnariu. Familia Bodnariu va fi, astfel, reintregita.

Știri

Familia Bodnariu isi va recupera toti copiii!

Municipalitatea din Nautsdal, Norvegia, a fost de acord ca toti cei cinci copii ai inginerului roman Marius Bodnariu si al sotiei sale Ruth sa fie inapoiati familiei.

„Comunicat oficial – Cazul Bodnariu – Familia Bodnariu va fi reintregita. Municipalitatea Naustdal s-a inteles cu parintii sa aduca toti cei cinci copii acasa! Va multumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugaciunile si implicarea dumneavoastra! Domnul sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca! Deoarece urmeaza o perioada de reintegrare si reacomodare a copiilor in casa parinteasca, este foarte important in zilele care urmeaza sa respectam nevoia de liniste si intimitate netulburata a familiei Bodnariu! Apreciem intelegerea si colaborarea dumneavoastra!”, a anuntat familia intr-un comunicat oficial.

Citeste si: Familia Bodnariu recupereaza unul dintre copiii luati de Barnevernet

Informatia a fost confirmata si de europarlamentarul roman Ben-Oni Ardelean, unul dintre cei care au pledat in Consiliul Europei pentru reintregirea familiei Bodnariu. Familia Bodnariu – decizie de ultimă oră: County Board comunal a decis in urma celor patru zile de audieri sa dea toti copiii acasa familiei Bodnariu!”, a scris europarlamentarul pe Facebook.

In noiembrie 2015, copiii familiei Bodnariu au fost luati de Barnevernet (Protectia Copilului din Norvegia), dupa ce una dintre fetite s-a plans directoarei scolii ca parintii ar fi abuzat-o pe ea si pe ceilalti copii. Marius Bodnariu a negat cu vehementa acuzatiile.

Cazul a atras atentia comunitatii internationale si a generat un val de proteste, atat in Romania, cat si peste hotare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top