Connect with us
Fanii echipei Steaua primesc o veste NEMAIPOMENITA!

Știri

Fanii echipei Steaua primesc o veste NEMAIPOMENITA!

Bucurie mare printre suporterii din Ghencea! Echipa Steaua Bucuresti ramane cu numele! Asta a hotarat instanta in urma cu cateva momente.

Tribunalul Bucuresti a decis astazi ca echipa de fotbal a omului de afaceri George Becali isi poate pastra numele, si anume, formatiunea se va numi in continuare Fotbal Club Steaua Bucuresti. Cu toate ca hotararea luata astazi nu este definitiva, aceasta veste il bucura atat pe latifundiarul din Pipera cat si pe suporteri.

Zina Dumitrescu, SALVATA de George Becali. Cum arata viata ei la azil

Gigi Becali, amenintat: „Mi-au spus ca nu imi dau seama cu cine ma pun!”

In anul 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucuresti dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia in anulare formulata la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulata marca.

Becali si-a pregatit chiar si o sigla de rezerva, care include o cruce rosie pe un fundal galben, contestata de mai multa lume pentru mesajul religios interzis de UEFA in insemnele echipelor de fotbal. Vezi aici noua sigla

Gigi Becali s-a remarcat in ultima vreme cu tacerea in dosarul siglei Steaua Bucuresti. Omul de afaceri s-a ocupat mai mult de evolutia echipei si de actele umanitare. Pana la aceasta ora, Becali nu a comentat in niciun fel decizia pe care Tribunalul Bucuresti a luat-o astazi. Clubul Sportiv al Armatei poate ataca oricand decizia intrucat nu este una definitiva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top