Connect with us
Fidel Castro a primit o veste tragica. Fratele sau, Ramon Castro, a murit, iar mass-media din Cuba nu a anuntat cauzele decesului.

Știri

Fidel Castro in soc! Vestea tragica primita de fostul presedinte din Cuba

Fratele mai mare al lui Fidel Castro a murit. Ramon Castro avea 91 de ani, iar cauzele decesului sau nu au fost facute publice de mass-media din Cuba.

Ramon era al doilea din cei sapte copii ai familiei Castro si cel mai mare dintre baieti, avand cu doi ani mai mult decat Fidel Castro (89 de ani) si cu sapte mai mult decat actualul presedinte cubanez Raul Castro (84 de ani).

Cel supranumit „Mongo” de catre cubanezi a stat tot timpul departe de viata politica din aceasta tara. El avea aceeasi statura si greutate ca Fidel Castro, dar si barba, astfel incat era de multe ori confundat cu fratele sau.

Ramon Castro, fratele lui Fidel Castro, a murit

 

In tinerete s-a consacrat studiilor de agronomie, dupa care a preluat administrarea fermei familiale de la Biran, in provincia Holguin, fiind fermier la fel ca tatal sau, Angel Castro.

Ramon Castro nu si-a urmat fratii in lupta de gherila impotriva lui Fulgencio Batista, care a dus la preluarea puterii de catre familia Castro, in 1959, dar a depus eforturi pentru a le furniza oameni, arme si materiale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top