Connect with us
Radu Beligan a murit la varsta de 97 de ani. Raluca Beligan, fiica maestrului teatrului romanesc, a dezvaluit care au fost ultimele sale cuvinte.

Știri

Fiica lui Radu Beligan dezvaluie ultimele cuvinte ale maestrului

Radu Beligan a murit la varsta de 97 de ani, la Spitalul Elias din Capitala. Marele actor se afla internat inca de vineri, iar decesul a survenit ca urmare a unui stop cardiorespirator iresuscitabil.

Raluca Beligan, fiica actorului, a dezvaluit ultimele cuvinte ale maestrului.

”Deocamdata facem demersurile care se fac in orice moment critic. Era foarte bolnav da, dar stiti cum este crestineste si pe calea asta as vrea sa multumesc doamnei doctor Safta care, desi nu erau locuri in spital, s-a purtat extraordinar cu noi si a facut pentru tata toata echipa si au incercat sa-l resusciteze si au incercat sa il mai tina langa noi, dar varsta si-a spus cuvantul.

Citeste si: Mesajul lui Klaus Iohannis dupa moartea lui Radu Beligan

Poate ca asa a fost sa fie. Noi copii lui am fost tot timpul langa el, doamna Safta a facut o derogare sa stam la ATI langa el cat este neovie. Ultima data m-a implorat sa il las sa moara, i-am spus ca nu pot sa fac asta tata si nu putem sa aducem reprosuri nimanui. S-a incercat sa se faca tot ce se poate”, a declarat fiica actorului, Raluca Beligan, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Ultima decizie a lui Radu Beligan

Radu Beligan va fi inmormantat sambata, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu din Bucuresti. Trupul sau neinsufletit va fi depus la foaierul Teatrului National, tot in acea zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top