Connect with us
Fratele lui Patrick Ekeng a venit in Romania, la stadionul Dinamo, locul in care s-a petrecut tragedia de vineri seara. El a transmis un mesaj emotionant.

Știri

Fratele lui Ekeng, marturisire emotionanta: „In ultima discutie pe care am avut-o cu el…”

Fratele lui Patrick Ekeng a avut un mesaj emotionant de transmis suporterilor dinamovisti „Tot Camerunul este trist. Intreaga lume este trista. Dar este foarte mandra de aceasta mobilizare si afectiunea pe care ati aratat-o. Acest lucru insemnna mult pentru familia sa, sotia sa, copilul sau, mama sa, surorile sale.

Patrick a iubit Dinamo. In ultima discutie pe care am avut-o cu el, pe 20 aprilie, dupa golul marcat de el si care a facut ca Dinamo sa se califice in finala Cupei Romaniei, era foarte mandru ca a reusit sa isi arate la Dinamo calitatile sale.
Va multumesc pentru toata dragostea pe care ati aratat-o. Nu a jucat mult timp aici, dar voi l-ati adoptat, l-ati iubit. Va multumesc mult pentru acest lucru!

Citeste si: Jucator de la Viitorul Constanta, marturisiri noi despre moartea lui Patrick Ekeng

Citeste si: Sora lui Patrick Ekeng face dezvaluiri socante. Ce se stia inainte de moartea fotbalistului

Citeste si: ULTIMA ORA. Primele sanctiuni dupa moartea lui Ekeng

Sa nu il uitati niciodata pe Patrick! Am incredere in voi. Stiu ca va ramane in inimile voastre. Din generatie in generatie, el nu va fi uitat pe acest stadion. Nu stiam inainte de Dinamo, dar datorita fratelui meu am invatat sa iubesc Dinamo. Iubesc Dinamo Bucuresti!

fratele lui patrick ekeng

Fratele lui Patrick Ekeng la stadionul din Stefan cel Mare. captura DolceSport

El a murit in tricoul lui Dinamo, pentru voi, pentru club si sper ca jucatorii vor castiga finala Cupei. Va voi sustine. Toata familia lui Patrick Ekeng va va sustine. Voi fi mereu alaturi. Sunteti un club extraordinar, v-am urmarit meciurile la televizor, voi continua sa le urmaresc pentru ca fratele meu va trai prin fiecare dintre voi”, a spus fratele lui Ekeng.

Reamintim ca mijlocasul camerunez Patrick Ekeng (26 de ani) a murit dupa ce a suferit un stop cardio-respirator in timpul meciului Dinamo-Viitorul (3-3) din Liga 1. El evoluase in 11 meciuri pentru <cainii rosii>, reusind sa inscrie un gol, in Cupa Romaniei, contra echipei Steaua. Mijlocasul la inchidere era international camerunez si mai evoluase in cariera pentru Cordoba, Le Mans sau Lausanne. Era casatorit si avea o fetita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top