Connect with us
Paul, fratele Paulei Seling, este cercetat pentru distrugere, dupa ce a vandalizat sediul Uniunii Artistilor Plastici din Baia Mare.

Știri

Fratele Paulei Seling, acuzat de vandalism! Vezi ce a facut FOTO

Paul Seling a fost prins marti noaptea in timp ce incerca sa vandalizeze sediul unui magazin de pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare. Tot el este autorul actului de vandalism de la sediul Uniunii Artistilor Plastici din municipiu, barbatul comitand de-a lungul anilor astfel de fapte, scrie actualmm.ro. De altfel, Paul Seling obisnuia sa se laude pe Facebook cu „operele” sale.

fratele paulei seling vandalism

Actele de vandalism comise de fratele Paulei Seling

fratele paulei seling

„In cursul noptii am monitorizat zona cu o patrula formata din politisti locali si in jurul orei 00:45 a fost surprinsa o persoana de sex masculin care avea asupra lui un rucsac care continea cutii de vopsea galbena, lichid care a fost varsat de catre acesta pe trotuarul unui magazin de pe bulevardul Bucuresti. Persoana a fost retinuta si dusa la sediul Politiei Locale si apoi predata Politiei municipiului Baia Mare”, a declarat Gheorghe Perian, seful Politiei Locale, pentru sursa citata.

Citeste si: Fratele Andreei Marin a batut un jurnalist la inmormantarea tatalui lor VIDEO

Citeste si: VIDEO: Uite cum isi bate o mama baiatul in strada! Motivul este incredibil!

Fratele Paulei Seling a fost amendat cu 300 de lei, iar acum este cercetat pentru comiterea infractiunii de distrugere. El si-a recunoscut faptele in fata politistilor.

paul seling

Paul Seling

„In urma declaratiei pe care noi am luat-o, persoana in cauza si-a recunoscut fapta anterioara. Mai mult decat atat, potrivit declaratiei lui, a mai savarsit si alte acte de vandalism in trecut cum ar fi cele asupra unui restaurant din Centrul Vechi, a unui sediu de firme de pe strada Victoriei, Colegiului National „Gheorghe Sincai”, Liceului de Arte precum si asupra Coloniei Pictorilor”, a mai adaugat Gheorghe Perian.

Pentru retinerea fratelui Paulei Seling, oamenii legii au recurs la incatusare, intrucat acesta era violent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top