Connect with us
Gregorian Bivolaru a fost prins in Franta

Știri

Gregorian Bivolaru a fost prins in Franta

Breaking news! Gregorian Bivolaru a fost prins in Franta!

Gregorian Bivolaru a fost prins in Franta! El este fondatorul Miscarii de Integrare Spitrituala in Absolut, iar autoritatile autoritatile romane l-au scapat printre degete in urma cu cel putin 8 ani.

Gregorian Bivolaru a fost prins in Franta, dupa ce a fost cautat international de cel putin 10 ani. Barbatul va fi extradat in Romania, unde il asteapta o pedeapsa cu inchisoarea de 6 ani, pe care cel mai probabil acesta o va executa.

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv pe data de 14 iunie 2013 la sase ani de inchisoare, fara suspendare, pentru „actul sexual cu un minor in forma continuata cu o minora.”

Gregorian Bivolaru

Gregorian Bivolaru

Tanara a afirmat insa, pe toata durata procesului de la ICCJ ca actul respectiv nu exista si ca ea nu este o victima a lui Gregorian Bivolaru, ci a procurorilor si a judecatorilor.

Gregorian Bivolaru a plecat din Romania dupa ce a fost trimis in judecata, in august 2004, fiind arestat in aprilie 2005, in Suedia. In noiembrie 2005, autoritatilor romane li s-a respins cererea de extradare a acestuia.

Ulterior, in decembrie 2005, fondatorul MISA a primit azil politic din partea autoritatilor suedeze.

Din 23 mai 2013, instanta suprema l-a citat in dosar pe Gregorian Bivolaru si cu noul sau nume, Magnus Aurolsson.

Sursa foto radioiasi.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top