Connect with us
Un incendiu s-a produs in Franta, la subsolul unui bar din orasul Rouen. Cel putin 13 tineri au murit in urma acestui incident.

Știri

Incendiu in Franta. 13 oameni au murit intr-un bar din Rouen

Un incendiu produs in Franta, intr-un bar din localitatea Rouen, a dus la moartea a 15 tineri si la ranirea altor sase, anunta presa franceza. Victimele incendiului au intre 18 si 25 de ani si venisera la o petrecere aniversara.

Potrivit primelor informatii, incendiul a fost unul accidental. Focul ar fi pornit de la lumanarile tortului aniversar, flacarile extinzandu-se cu rapiditate la tavanul subsolului unde se afla petrecerea. Majoritatea victimelor au murit asfixiate din cauza fumului gros.

„Din motive ce urmeaza sa fie determinate de ancheta (…), tavanul subsolului s-a aprins rapid”, a notat publicatia Paris-Normandie.

Citeste si: Incendiu langa clubul Chaboo din Bucuresti

Victimele familiilor vor primi consultanta psihologica, au anuntat autoritatile franceze. Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat de AFP, a confirmat ca incendiul din noaptea de vineri spre sambata de la barul Cube Libre din Rouen, in vestul Frantei, a dus la moartea a minimum 13 persoane si ranirea altor sase.

„O ancheta judiciara este in curs pentru a determina cauzele incendiului”, a indicat ministrul intr-un comunicat de presa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top