Connect with us
Fosta sefa a FNI, Ioana Maria Vlas, a facut dezvaluiri senzationale despre Sorin Ovidiu Vintu, in contextul scandalului actual de coruptie.

Știri

Ioana Maria Vlas, dezvaluiri BOMBA despre Sorin Ovidiu Vintu!

Ioana Maria Vlas a afirmat ca Vintu este un „sociopat periculos” care „vrea sa le rupa gatul celor care nu i-au facut pe plac”.

”Domnia sa, care este un sociopat periculos, dar care are si o minte geniala, geniul lui s-a rafinat in timp. Domnia sa, in mod deliberat, a avut o politica de sensibilizare si vulnerabilizare a acestor oameni politici, pe care sa conteze în demersul sau de a fura. Orice om normal la minte s-ar fi ferit de orice contact si relatie cu Vintu. Un politician trebuie sa aiba grija de imaginea lui mai dihai decat o primadona”, a spus Ioana Maria Vlas la Antena 3.

„Vintu vrea sa le rupa gatul celor care nu i-au facut pe plac, vor mai urma si altii, pana în iarna va mai spune, e un tip malefic. Asa l-a facut si pe Geoana în 2009”, a mai spus fosta sefa a FNI, care a precizat ca in cazurile lui Bogdan Olteanu si Calin Popescu Tariceanu „90% e o inscenare”.

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat definitiv in aceasta saptamana la sase ani si doua luni de inchisoare cu executare in dosarul falimentarii Petromservice.

Citeste si: Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, in arest la domiciliu

Citeste si: Sorin Ovidiu Vintu se intoarce in puscarie pentru 6 ani

Imediat dupa condamnare, SOV a depus un memoriu la DNA intr-un nou dosar de coruptie, in care apar si numele lui Bogdan Olteanu si Calin Popescu Tariceanu. Vintu i-ar fi dat un milion de euro lui Bogdan Olteanu, pe vremea cand acesta era presedinte al Camerei Deputatilor, pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii. In fata procurorilor anticoruptie, Olteanu a recunoscut ca a discutat cu Tariceanu despre aceasta numire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top