Connect with us

Știri

Iolanda Balas a murit. Reactiile de dupa moartea fostei campioane

Iolanda Balas a murit vineri la varsta de 79 de ani, iar personalitatile din lumea sportului au reactionat la auzul acestei vesti.

„A cazut ca un trasnet peste mine vestea asta. Doamne, nu-mi vine sa cred, cum se duc pe rand marile nume din sport. Nu pot sa cred aşa ceva. Un om deosebit. O iubitoare de sport, nu numai de atletism. Avea o vorba buna intotdeauna. Ce pot sa spun? Cuvintele sunt de prisos in astfel de momente. Cuvintele sunt prea putine, sunt atatea de spus despre doamna Ioli, incat nu ne ajung. Dumnezeu s-o ierte!”, a declarat Elisabeta Lipa pentru news.ro.

Citeste si: Iolanda Balas a murit. Campioana Romaniei avea 79 de ani

„Ramasese una dintre putinele persoane care au tinut un echilibru de eleganta, de frumusete, de execelenta, de bunatate, de puritate in sportul romanesc. Sunt trista! Daca am ajuns sa lucrez in sport, se datoreaza acestei femei care mi-a fost mentor. A fost unica femeie care atunci cand am plecat din minister mi-a zis: Gabita draga, cu ce te ajut acum!?”, a afirmat Gabriela Szabo, fosta campioana olimpica pentru prosport.ro.

„Aveam 5 ani cand am cunoscut-o. Eu jucam tenis la Progresul, iar pe ea o vedeam cum se antrena. Eram fascinat cum reusea sa ajunga la o asemenea inaltime prin forfecarea picioarelor. Ce tehnica avea! Ioli s-a nascut o doamna! A fost o adevarata doamna, a facut pista pe Tineretului, tribiuna, a facut multe! Si toti acesti oameni care ne conduc ar trebui sa ia exemplu de la personalitatea lui Iolandei. Am fost colegi toata viata la Steaua si avea o vorba buna pentru fiecare”, a spus Ilie Nastase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top