Connect with us
Presedintele Klaus Iohannis a fost internat si operat la Spitalul Universitar Militar. Seful statului a suferit o interventie chirurgicala la umar.

Știri

Klaus Iohannis, internat si operat la Spitalul Militar

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marti, 26 aprilie a.c., la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” si operat la nivelul umarului drept.

Interventia chirurgicala a decurs în conditii optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sanatate a Presedintelui Romaniei este foarte buna, fiind apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei”, se arata intr-un comunicat oficial al Presedintiei.

Klaus Iohannis avea astazi programata o intalnire cu premierul Dacian Ciolos.

Spitalul „Dr. Carol Davila” a emis un comunicat de presa in care a dat informatii suplimentare despre interventia suferita de Iohannis.

„In data de 26 aprilie a.c., Presedintele Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis a fost internat si operat in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”, la nivelul umarului drept pentru :

  1. Impingement (conflict) subacromial drept;
  2. Bursita subacromiala dreapta;
  3. Leziune de tendon supraspinos;

Interventia s-a desfasurat artroscopic, a decurs in conditii optime iar, in prezent, starea de sanatate a Presedintelui Romaniei este foarte buna”, se arata intr-un comunicat al Spitalului Militar Universitar.

„Astazi am fost supus unei interventii chirurgicale la umarul drept. Operatia a fost una reusita, ma simt bine si maine imi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici si multumesc intregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”, a scris presedintele Iohannis pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top