Connect with us

Știri

Leonard Doroftei in doliu. Mama lui a murit

Mama lui Leonard Doroftei a murit joi dimineata. Femeia ar fi fost internata de doua saptamani in Spitalul din Ploiesti unde suferise o interventie chirurgicala.

Leonard Doroftei este in doliu. Fostul campion mondial si-a pierdut mama in aceasta dimineata. De altfel, in urma cu o saptamani, Doroftei a fost vazut la unitatea medicala prahoveana, vizibil afectat de starea de sanatate a persoanei care i-a dat viata.

Leonard Doroftei trece prin momente foarte dificile. Sportivul este in doliu, dupa ce a pierdut-o pe cea mai importanta femeie din viata lui.

Mama lui Leonard Doroftei a incetat din viata, in aceasta dimineata. Femeia ar fi fost internata in spital pe o perioada de doua saptamani, iar dupa o lunga perioada de suferinta aceasta a murit.

Leonard Doroftei era foarte atasat de mama lui, iar in urma cu cativa ani, spunea in cadrul unei emisiuni televizate ca o perioada, aceasta nu a stiut ca facea box.

mama lui doroftei

Am vorbit mai des cu mama cand eram in strainatate, decat atunci cand eram in Romania. Mama nu a stiut intr-o perioada unde sunt si ce fac. M-am trezit odata cu mama si cu o matusa dupa un meci. Ca si copil nu ma vedeau. Mereu fugeam dintr-un oras din altul in cantonamente”, spunea Leonard Doroftei.

„La aparat ascultam mereu si il ascultam cand se batea, cand nu era televizat. Am avut mai mari emotii la radio decat atunci cand eram langa el. El cand urca in ring le umfla ochii”, declara mama lui Doroftei, mandra de fiul ei.

 

1 Comment

1 Comment

  1. MARIANNA

    2016-02-25T13:02:40+02:00 at 13:02

    DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASCA IN LOCURILE RAIULUI CELE MAI BUNE!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top