Connect with us
Marile semne de intrebare in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Știri

Marile semne de intrebare in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit in aceasta seara intr-un accident rutier produs in judetul Ilfov, intre localitatile Buftea si Corbeanca. In autoturismul care apartinea tatalui acestuia se afla doar soferul care, conform declaratiilor directoarei Serviciului de Ambulanta Bucuresti, era deja mort atunci cand a sosit ambulanta.

La doar cateva minute de la decesul lui Dan Condrea au inceput sa apara nenumarate speculatii. Anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii, pentru ca la fata locului nu s-au gasit urme de franare. Nici varianta unui accident nu este exclusa. Patronul Hexi Pharma era complet desfigurat si a fost cu greu identificat, de catre sotia acestuia. Aceasta l-a recunoscut pe sotul ei dupa haine.

La prima vedere, tragedia s-ar fi produs din pricina vitezei excesive, fapt care intareste speculatia confrom careia ar putea fi vorba despre suicid. Cert este ca moartea lui Dan Condrea este extrem de suspecta, mai ales pentru ca el era un sofer foarte bun, conform spuselor unui prieten apropiat al acestuia.

Nu este exclusa nici o mana criminala, insa cercetarile la fata locului vor dezvalui mai multe detalii.

Deputatul Sebastian Ghita, membru în Comisia de Control a SRI, a dat de inteles ca exista o echipa de filaj care il urmarea pe Condrea in permanenta.

sursa foto: evz.ro

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top