Connect with us
Unul dintre martorii din cazul lui Dan Condrea a facut noi declaratii, sustinand ca patronul Hexi Pharma nu avea o viteza asa mare cum se anuntase.

Știri

Martor in cazul lui Dan Condrea, declaratii explozive: „Nu avea 150 km/h!”

Femeia care a fost depasita pe sosea de Dan Condrea inainte ca acesta sa faca accident a vorbit despre circumstantele producerii evenimentului care a pus Romania pe jar. Aceasta a sustinut ca patronul Hexi Pharma nu a avut 150 de km/h, asa cum s-a scris pana acum.

„Si iar minciuni si ipoteze false la adresa lui Dan Condrea!!!! Sigur era el l am gasit greu in iarba mare si la cativa metri era portofelul plin de țărână si primul instinct a fost sa găsesc un act de identitate sa vad daca este din zona, dar am gasit doar permisul de conducere si am citit numele si cnp ul văzând ca este aproape de varsta mea, m am gandit sa nu aibe copii sau pe cineva in masina, am cautat dar nu se vedea nimic nici printre fiare nici in iarba f mare. Asta ca sa inteleaga poporul ca nu aveau cum sa ajungă actele patronului Hexipharma la locul accidentului cum ca n ar fi fost el.

Citeste si: Decizia fara precedent luata de BOR in cazul inmormantarii lui Dan Condrea!

Citeste si: Cauza mortii lui Dan Condrea!

Fata nu i am văzut o deoarece când l am zarit sub fiare era cu fata îngropată in pământ lângă masina . In fond nimeni nu are dreptul sa ia viata cuiva!! Ma oripileaza si acum la aceasta ora multele speculatii care se fac dar si minciunile spuse unei tari întregi. Acel om nu avea 150 la ora si l am văzut cum a dispărut de pe carosabil! Era tot timpul in contact vizual in fata mea la 300-400 m. Ganditi va ca am ajuns la 2 -3 min la locul cu pricina. Încă zburau piese pe carosabil si iesea fum din masina”, a scris femeia pe Facebook.

gabriela

Contactata de Antena 3, aceasta a mai precizat ca ea conducea cu 80 km/h cand a fost depasita de seful de la Hexi Pharma, care vorbea la telefon in momentul in care a facut depasirea. Martora a mai spus ca nu a vazut momentul impactului, ci doar ca masina condusa de Condrea a iesit de pe sosea, iar atunci cand a ajuns la locul accidentului, acolo era un biciclist care ii facea semne disperate sa opreasca. Femeia a mai afirmat ca portofelul acestuia a fost gasit la 10 metri de el.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a avut un accident mortal duminica seara. Acesta urma sa fie audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati a doua zi de dimineata, motiv pentru care au aparut o serie de speculatii legate de decesul sau. Omul de afaceri era desfigurat si a fost recunoscut de sotia sa dupa hainele pe care le purta.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top