Connect with us
Sindicatul Liber Metrorex anunta greva la metrou in data de 10 august. Circulatia garniturilor va fi afectata considerabil, spun sindicalistii.

Știri

Metrorex anunta greva la metrou pe 10 august

Va fi greva la metrou pe 10 august au anuntat sindicalistii. Greva de de avertisment se va manifesta intre orele 10.00 si 12.00 la nivelul SC Alstrom Transport SA, care se ocupa de mentenanta garniturilor electrice.

Sindicalistii sunt nemultumiti de cresterea salariala preconizata pentru perioada 2016-2017, ei cerand cel putin 8%, in timp ce administratia societatii ofera doar 1%.

„Greva va afecta considerabil circulatia trenurilor de metrou”, se arata in comunicatul sindicatului, semnat de Marian Artimon, secretarul USLM. „In aceste conditii, dupa ce au fost parcurse toate etapele prevazute de Lege, salariatii au hotarat declansarea grevei de avertisment in data de 10.08.2016, greva ce va precede cu cel putin doua zile greva propriu-zisa pe termen nelimitat.

Citeste si: Incident grav la metroul bucurestean

Noul ministru a fost informat detaliat, dar nu s-a intreprins nimic pentru evitarea declansarii grevei, astfel ca cei 700.000 de calatori care folosesc zilnic metroul sa nu fie afectati”, se arata in comunicatul Sindicatului Liber Metrorex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top