Connect with us
Musulmanul Sadiq Khan castiga primaria Londrei in sondaje. Se anunta MARE SCANDAL

Știri

Musulmanul Sadiq Khan castiga primaria Londrei in sondaje. Se anunta MARE SCANDAL

Ajung musulmanii la putere asa cum au profetit politologii si clarvazatorii? Primul mare oras din Europa care ar putea fi condus de un musulman este Londra, iar numele sau e Sadiq Khan.

Sadiq Khan da fiori pe sira spinarii in toate birourile politice britanice. Intr-un recent sondaj de opinie, musulmanul are peste 57% din voturi, semn ca, in Londra, acolo unde s-a votat aseara, comunitatea araba este mai unita decat bastinasii. Sadiq este inscris in Partidul Laburist, care l-a dat ca premier pe celebrul Tony Blair, cel care a brevetat ideea multiculturalismului despre care cei mai cunoscuti analisti spun ca este unul esuat.

PROFETIA facuta de BABA VANGA! Cand va fi EUROPA condusa de MUSULMANI

Povestea unui model din Canada care a plecat sa lupte contra ISIS: „Numarul lor nu e asa de mare si de obicei fug” VIDEO

Acesta se confrunta cu candidatul conservatorilor, Zac Goldsmith, despre care se spune ca ar fi sustinut de grupuri de interese straine si ca ar avea o legatura puternica cu nababii din city-ul londonez. Partidul Conservator a anuntat, potrivit The Telegraph, ca Sadiq Khan ar fi noul primar al Londrei, avand in vedere sondajele secrete facute la iesirea de la scrutinul pentru desemnarea primarului.

Oamenii lui David Cameron au denuntat deja o serie de nereguli, in legatura cu procedeul de sondare a votantilor. Presa britanica mai scrie ca la 155 de sectii din nordul capitalei britanice nu s-a putut vota din „motive tehnice”. Rezultatele finale sunt asteptate din ora in ora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top