Connect with us
Octavian Bellu REACTIONEAZA dupa dezvaluirile Mariei Olaru: "Eu cu ea am avut o..."

Știri

Octavian Bellu REACTIONEAZA dupa dezvaluirile Mariei Olaru: „Eu cu ea am avut o…”

Octavian Bellu reactioneaza dupa dezvaluirile facute de Maria Olaru in cartea „Pretul aurului”, in care gimnasta campioana absoluta la sarituri il acuza de agresiune si tolerarea violentei la antrenamente.

„Noi, la lot, nu am lucrat decat doi ani. in acesti doi ani, eu raman cu faptul ca Maria Olaru a reusit sa devina campioana olimpica, mondiala si europeana. Ce s-a intamplat in sala, va dati seama, acum 16 ani, eu am lucrat cu atatea fete, nu imi mai aduc aminte. Eu cu ea am avut o relatie foarte buna. Chiar faceam schimburi de versuri, ne confesam unul altuia si eram intr-o relatie foarte, foarte normala.

Chiar spuneam tot timpul, din cauza ca ea era mai flegmatica, ca este o grupa d-asta, «miserupista», care, indiferent ce se intampla, nu reactioneaza, este foarte linistita. Ea era si o fire mai rebela, nu era un copil d-asta supus. Era un copil care vedeai pe chipul lui cand ceva nu-i convenea. Important pentru mine este ca totusi ea a acceptat pregatirea, a fost foarte multumita de performantele pe care le-a obtinut si care i-au adus o renta viagera si gloria sportiva.

O CARTE INCOMODA. Gimnasta Maria Olaru vorbeste despre palmele primite de la Octavian Bellu

Simona Halep si-a schimbat look-ul! Uite cum arata acum! FOTO

Asta ca i-am dat eu doua palme nu stiu cand, nu-mi aduc aminte… Mi se pare ciudat altceva si chiar imi pun aceasta intrebare: de ce a asteptat 16 ani sa spuna lucrurile astea? De ce acum?! Este un grup de frustrati si va spun ca gimnastica asta a creat niste invidii si niste frustrari imense timp de 40 de ani. si nu gimnastelor. Gimnastele sunt niste copii care, si cu bune, si cu rele, au trecut prin niste performante si au niste beneficii. Am dusmani multi in lumea asta a gimnasticii.

Sunt oameni care aproape ajunsesera la saturatie pentru ca luam medalii cat toata delegatia olimpica a Romaniei la un loc. Parerea mea este ca s-a ales cel mai nefiresc moment ca sa apara cu asa ceva in situatia in care este acum gimnastica. Dar o sa citesc cartea si atunci, probabil, o sa fac si alte comentarii. Performanta se face cu sacrificii, iar gimnastica este un sport foarte greu”, este reactia lui Octavian Bellu, scrie libertatea.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top