Connect with us
Procurorii DNA efectueaza perchezitii in dimineata zilei de luni, 1 august, la sediul CJ Sibiu. Descinderile ar viza contracte incheiate in mandatul fostului presedinte.

Știri

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Sibiu

Procurorii DNA fac perchezitii luni dimineata la sediul CJ Sibiu. Descinderile ar viza contracte incheiate in mandatul fostului presedinte al Consiliului, Ioan Cindrea (foto).

Conform agentiei de presa Agerpres, anchetatorii au solicitat documente privind contracte desfasurate in mandatul anterior. Informatia a fost confirmata pentru sursa citata de Daniela Cimpean, actualul lider al CJ Sibiu.

„Perchezitiile DNA sunt legate de aceleasi chestiuni care au mai fost. Serviciul Achizitii, Economic si IT, din aceeasi ancheta, se cer date suplimentare. Nu este vizata actuala conducere. E vorba de acelasi dosar, aceleasi cercetari, doar ca solicita acte in plus”, a explicat Daniela Cimpean. Ea a mai precizat si ca activitatea Consiliului Judetean Sibiu nu este afectata de descinderile DNA.

Nu este pentru prima oara in acest an cand procurorii anticoruptie descind la sediul CJ Sibiu. Prima data se intampla in luna aprilie, cand anchetatorii au solicitat documente. Atunci s-au efectuat verificari privind mai multe contracte aprobate de Ioan Cindrea.

Cindrea este anchetat pentru favorizarea unor agenti economici la unele proceduri de achiztii publice organizate de CJ. Printre acestea s-ar numara si firma ginerului sau si a fiicei sale. Ancheta vizeaza si directoarea Serviciului administrativ din cadrul institutiei.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top