Connect with us
Politistii au demarat perchezitii la sediul COSR, dupa suspiciuni potrivit carora sportivii romani de la Rio 2016 ar fi purtat echipament contrafacut.

Știri

Perchezitii la COSR, in cazul echipamentului sportivilor romani de la Rio 2016

Oamenii legii au descins la sediul COSR si la o firma din Bucuresti, dupa ce au aparut informatii conform carora sportivii care reprezinta Romania la Olimpiada de la Rio, ar fi primit echipament contrafacut.

„Din primele cercetari a rezultat ca firma in cauza ar fi incheiat si derulat relatii contractuale cu autoritati contractante din domeniul activitatilor sportive, furnizand echipamente sportive susceptibile a fi contrafacute. Cercetarile sunt continuate pentru comiterea infractiunilor de contrafacere a unei marci si punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare, sub supravegherea parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti”, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

Citeste si: JO 2016 – Romania obtine prima medalie de aur, la SCRIMA! A invins China cu 43 la 38!

Scandalul echipamentului contrafacut a izbucnit dupa ce mai multi sportivi romani au prezentat ziarului Gazeta Sporturilor imagini care prezinta calitatea slaba a echipamentului. Este vorba de tricourile, bluzele și treningurile oficiale Kappa pe care le poarta tot timpul si care s-ar fi deteriorat la doar cateva zile dupa purtare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top