Connect with us
Mancare exprirata si mizerie in hotelurile, restaurantele si cluburile de pe litoral

Știri

Pericol pe litoral. Ce au descoperit inspectorii in hoteluri, restaurante si cluburi

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au amendat, cu o suma totala de 102.500 lei, sase hoteluri, cinci cluburi si cinci restaurante de pe litoral, in unitatile respective fiind gasite alimente expirate, dar si mizerie in camere, potrivit unui comunicat al ANPC.

Citeste si: „Foaia de hartie”, cea mai noua metoda de inselaciune folosita de hotii de pe litoral

Citeste si: Atentie, turisti! Hotii sunt la „pachet” cu ofertele hotelierilor

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au verificat, in perioada 12-13 august, sase hoteluri din statiunile Neptun si Olimp, precum si cinci cluburi, dar si cinci terase si restaurante din statiunea Mamaia, scrie Mediafax.

Au fost aplicate sanctiuni contraventionale in cuantum de 102.500 lei pentru nereguli precum alimente depozitate necorespunzator sau expirate, lenjerie de pat murdara sau piese de mobilier stricate.

Astfel, in patru unitati hoteliere inspectorii ANPC au gasit fatade deteriorate ale unor balcoane, gresie stricata la baie, mobilier rupt in camere sau lenjerie de pat murdara. Totodata, au fost aplicate sanctiuni si pentru lipsa informarii consumatorilor cu privire la serviciile cu si fara plata a programelor TV din camere.

Cinci cluburi si terase de pe litoral au fost de asemenea amendate pentru depozitarea necorespunzatoare a produselor alimentare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top