Connect with us
Un posibil atentat terorist a avut loc in Germania, in orasul VIernheim. Un barbat ar fi impuscat intre 25 si 50 de oameni la un cinematograf.

Știri

UPDATE: Posibil atentat terorist in Germania, la un cinematograf din Viernheim

Atentat terorist Germania!

Update, ora 18.14: Potrivit Frankfurter Zeitung, un barbat mascat a intrat in cinematograf purtand o centura cu cartuse in jurul umarului in jurul orei locale 15.00. Atacatorul ar fi tras patru focuri de arma si ar fi incercat sa se baricadeze in sala de cinema. Trupele speciale au intervenit rapid si l-au neutralizat, inainte de a apuca sa ucida pe cineva.

The shooter, wearing a mask and a cartridge belt around his shoulder, entered the Kinopolis in Viernheim at around 3pm local time.

Update, ora 17.59: Atacatorul de la cinematograful Kinopolis ar fi murit, dupa o interventie a fortelor specialie, spun surse din ministerul german de Interne. De asemenea, se pare ca nu ar fi vorba despre un atac armat, ci despre unul cu gaz lacrimogen. Nimeni nu si-a pierdut viata.

Conform publicatiei britanice newsthissecond.co.uk, un posibil atentat terorist a fost comis la un cinematograf din Viernheim. Un barbat ar fi impuscat intre 25 si 50 de oameni, insa aceasta informatie nu a fost confirmata in mod oficial.

Potrivit unor surse citate de presa din Germania, atacatorul ar fi luat si ostatici. Un purtator de cuvant din politia germana a precizat ca este vorba de o situatie periculoasa.

Viernheim este un oras care se afla la circa 25 de kilometri distanta de Frankfurt.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top