Connect with us
Program UNTOLD 2016 pe zile. Cel mai mare festival din Romania isi deschide portile pe 4 august la Cluj. Afla aici cine canta pe scena Untold.

Știri

Program UNTOLD 2016. Marii DJ-i ai lumii urca pe scena de la Cluj

Program Untold 2016. Cel mai asteptat festival al anului isi deschide portile joi. Untold debuteaza la Cluj Napoca, iar timp de patru zile, spectatorii se pot bucura de muzica oferita de cei mai mari Dj-i din lume.

Organizatorii evenimentului au pregatit o serie de surprize importante turistilor, mai ales celor straini. Acestia pot gusta din tuica romaneasca si din painea cu slanina si pot primi o legitimatie „Level 3 Transilvanean”. Ei sunt invitati sa descopere Ardealul si destinatiile turistice din campania „Transilvania All Inclusive”.

Totodata, atmosfera va fi incinsa de animatorii Sol, Quenn of Hearts si Golden Angel, care vor realiza acrobatii uluitoare. Pasionatii de moda au ocazia sa vad creatiile celor mai importanti designeri romani la „Fashion Story”, iar copiii se pot recrea la Candyland, loc din care nu vor lipsi trucurile magice.

Citeste si: Armin van Buuren la UNTOLD 2016! Cine mai vine la festival

Untold 2016 se desfasoara la Cluj-Napoca, in perioada 4-7 august 2016. Pe scena vor urca cele mai importante nume din muzica electronica: Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto alaturi de alti peste 150 de artisti internationali de renume, dintre care: Afrojack, Faithless, Parov Stelar, W&W, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz si Yokoo, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

Program Untold 2016 pe zile

Joi – 4 august

Dimitri Vegas&like Mike/Tiesto/ Faithless/route94/ Martinez Brothers/Borgore/Rudimental Dj

Vineri – 5 August

Hardwell / Scooter/ Tujamo/Jamie Jones/Seth Troxler/Chase And Status Dj Set/Dope Dod

Sambata – 6 August

Armin Van Buuren/w&w/Satoshi Tomiie/Sasha/Foreign Beggars/Pendulum Dj Set&verse/Kwabs

Duminica – 7 August

Afrojack/Martin Garrix/Parov Stelar/Dubfire/John Digweed/Sharam/ Netsky Dj Set

Programul poate suferi modificari, care vor fi anuntate ulterior de organizatori.

Preschimbarea biletelor in bratara de festival se face incepand cu data de 3 august 2016 la zona de check in, de la singura intrare in festival, amplasata in Parcul Central dinspre Opera Maghiara. Aceasta este singura zona in care festivalierii pot schimba biletele sau abonamentele in bratari. Cei care doresc sa-și achizitioneze bilet de 1 zi in perioada festivalului pot sa o faca de la cele 5 case de bilete de la intrarea in festival.

Festivalul Untold a fost desemnat Best Major Festival, in cadrul European Festival Awards 2015.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top