Connect with us
RAPORT BOMBA despre 11 SEPTEMBRIE. Ce s-a aflat dupa 15 ani

Știri

RAPORT BOMBA despre 11 SEPTEMBRIE. Ce s-a aflat dupa 15 ani

Pe 11 septembrie 2016 se implinesc 15 ani de la tragedia care a schimbat complet politica mondiala. La aproape 15 ani de la evenimentele care au dus la razboaiele impotriva terorismului in Afganistan si Irak, un politician american lanseaza cateva informatii bomba pe piata.

Fostul republican John H. Lehman, unul din ce mai respectati politicieni din SUA, fost secretar general al Armatei americane in administratia Reagan, sustine ca Arabia Saudita i-a sprijinit pe teroristii care au bombardat turnurile gemene. „A existat multi sauditi care i-au sprijinit pe teroristi, iar o parte a acestora erau chiar din guvernul Arabiei Saudite”, sustine Lehman, scrie ziarul The Guardian.

Povesti adevarate ale supravietuitorilor atentatelor de la 11 septembrie

Evenimentele zilei de 11 septembrie

Serviciul de Inteligenta al Statelor Unite a primit raportul intocmit de fostul secretar al Armatei si va verifica daca ipotezele si problele adunate au sens.

Familiile victimelor sunt suparate pe foc pe Barack Obama, care incearca prin orice mijloace sa blocheze un proiect de lege depus in Congresul American prin care se poate investiga implicarea Arabiei Saudite in evenimentele din 11 septembrie.

Relatiile dintre Statele Unite si Arabia Saudita au devenit destul de tensionate in ultima vreme pe marginea acestui subiect.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top