Connect with us

Știri

Reactii dupa moartea lui Cornel Patrichi

Moartea lui Cornel Patrichi a socat lumea divertismentului din Romania. Mai multe personalitati au reactionat la aflarea vestii.

Reactii dupa moartea lui Cornel Patrichi

”Imi pare nespus de rau ca am pierdut inca un om de valoare si un om drag mie: Cornel Patrichi. A fost coregraful-dansator care a facut istorie in televiziune, in emisiunile de varietati, cu trupele de dans pe care le-a avut. Am fost colegi de platou ani de zile la “Dansez pentru tine”, o emisiune de televiziune care a lasat o amprenta uriasa in divertismentul romanesc, unde Cornel a fost unul din membrii de marca ai juriului. Era exigent, neiertator in profesia lui, dar, in acelasi timp, un tip cu sensibilitate si umor. Avea respect fata de valorile reale si detesta diletantismul cu pretentii de performanta. Am trait momente frumoase impreuna, am glumit, am ras, am plans. A fost un artist care a lasat momente memorabile in teatrul de revista, televiziune si film. Iar, pentru mine, Cornel Patrichi inseamna si o parte dintr-o perioada foarte frumoasa a vietii mele. Dumnezeu sa te odihneasca, Cornel!”, a scris Stefan Banica Jr. pe Facebook.

Citeste si: Ultima aparitie a lui Cornel Patrichi la TV la TEO SHOW VIDEO

Citeste si: Cine a fost Cornel Patrichi

Dumnezeu sa te odihneasca Cornel Patrichi, ai fost si vei fi un model de urmat, generatii intregi iti vor fi „recunoscatoare pentru mostenirea artistica lasata de tine; Am avut onoarea sa petrec alaturi de tine momente emotionante, am ras si am plans impreuna; emisiunea „ Dansez pentru tine” mi-a dat ocazia sa lucrez alaturi de un om deosebit pe care il admiram pe plan profesional chiar inainte sa-l cunosc; nu voi uita glumele tale, ironice si directe, si discutile despre dans savuroase. Multumesc pentru prietenia ta; acum mintea ta e libera, sa dansezi liber prin Univers.  Condoleante sincere familiei Patrichi, Alexandru si Cornelia Patrichi”, a scris Willmark, fost coleg de juriu la Dansez pentru tine cu Patrichi, pe Facebook.

„Eram un pusti cand il urmaream pe Cornel Patrichi dansand. El a fost cel care m-a inspirat si care m-a indemnat sa ma apuc de coregrafie. Era, si sunt sigur de asta, cel mai bun dansator al Romaniei.In cei 6 ani pe care i-am petrecut impreuna in Buftea, am reusit sa inteleg ce inseamna pasiunea pentru dans. Ce inseamna sa iubesti dansul si sa il respecti. Era minunat. L-am idolatrizat pe Cornel Patrichi si l-am urmarit tot timpul” , a marturisit Bursucu’.

 

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top