Connect with us
Marii actori romani au reactionat dupa moartea maestrului Radu Beligan, la varsta de 97 de ani.

Știri

Reactiile marilor actori dupa moartea lui Radu Beligan

Actorii romani au reactionat emotionant dupa moartea lui Radu Beligan.

„Maestrul Beligan n-a renuntat niciodata la a gandi ca poate sa joace 1000 de ani. Bucuria de a aparea pe scena si mai ales incarcatura pe care o lua de la publicul spectator l-au tinut in viata. Nu as vrea sa ma compar. Acum o saptamana m-am dat jos de pe patul de operatie, iar sambata si duminica am jucat. Mi-a fost frica sa urc pe scena si a doua zi puteam sa joc non-stop un an de zile. Publicul iti ridica moralul intr-un mod extraordinar. A fost unul dintre cei mai iubiti artisti”, a marturisit Alexandru Arsinel despre Radu Beligan, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Decizia luata de Radu Beligan inainte de moarte

Citeste si: Radu Beligan a murit la 97 de ani

„Am senzatia ca nu mai pot vorbi si nu mai am aer. A fost primul om care mi-a dat aripi. El e primul care mi-a citit piesa. Datorita lui eu scriu in continuare. El nu se prezenta oricum pe scena. Era ca un copil la repetitii. Am avut fericirea sa-i prind ultimul spectacol. I-a fost greu sa joace mereu. Noua ni se schimba metabolismul, creste sau scade tensiunea, nu respiram ca lumea, avem emotii, ne consumam. Lumea crede ca e asa de usor si vesel”, a spus si Rodica Popescu Bitanescu.

„Este o zi altfel, nu stiu ce sa va zic, o viata cat un secol, daruita noua tuturor. Este altceva ce ni se intampla noua, muritorilor de rand. Au fost mai multe clipe in care am stat si eu langi Radu Beligan. Mi-ar fi placut sa fiu copilul lui. La un moment dat, mi-a zis ca trebuie sa invat arta de a trai. Daca nu izbutesti sa traiesti in felul acesta, atunci traiesti fara rost”, a declarat Mircea Diaconu la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top