Connect with us
Romanca omorata de Statul Islamic avea 22 de ani si era stewardesa. Tanara a cazut victima unui atac al teroristilor.

Știri

Romanca omorata de Statul Islamic

O romanca a murit dupa ce a cazut victima unui atac terorist al gruparii Statul Islamic. Femeia era stewardesa si se afla intr-un avion care a fost doborat de miscarea jihadista.

Romanca omorata de Statul Islamic se numea Irina Olaru si se nascuse intr-o familie mixta din Gorno-Altaisk. Mama ei era romanca, iar tatal din Altai. Ea se afla la bordul unei aeronave apartinand companiei ruse Metrojet, care decolase de la Sharm el-Sheik (Egipt) cu destinatia Sankt Petersburg (Rusia).

Romanca omorata de Statul Islamic foto:stiripesurse.ro

Avionul a fost doborat pe 31 octombrie de o racheta trasa de teroristi, iar toate cele 224 de persoane au murit. In ziua tragediei, Irina trebuia sa se intalneasca pe aeroportul din Sankt Petersburg cu logodnicul ei, Ilia.

 

Romanca omorata de Statul Islamic avea 22 ani si plecase de acasa la 20 de ani, la Novosibirsk, pentru a invata meseria de stewardesa.

„Am locuit cu ea mai bine de un an. Era ca un motor, intr-o continua miscare. N-avea stare, vesnic agitata. Niciodata nu o vedeam fara un zambet pe chip”, a povestit o colega de-a ei, Svetlana.

Aceasta a mai spus ca mama si sora Irinei au ingropat sicriul gol, deoarece trupul ei neinsufletit era carbonizat si facut bucati.

Citeste si: Pilot roman mort in Ungaria, dupa ce s-a prabusit cu avionul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top