Connect with us
Prince a murit din cauza unei supradoze de opioide, a anuntat un oficial implicat in ancheta mortii cantaretului american.

Știri

S-a aflat adevarul! De ce a murit Prince

Potrivit rezultatelor testelor efectuate de autoritatile americane, Prince a murit din cauza unei supradoze de opioide, a declarat un oficial implicat in ancheta mortii cantaretului, potrivit AP.

„Analizele releva ca Prince a decedat din cauza unei supradoze de opioide”, a declarat un oficial din cadrul comisiei de ancheta, sub protectia anonimatului. Autoritatile americane verifica daca vreun medic i-a prescris cantaretului un anumit medicament cu cateva saptamani inaintea decesului.

Prince Rogers Nelson a murit pe 21 aprilie, la varsta de 57 de ani. Artistul american a fost gasit mort intr-un lift din studioul sau de inregistrari, situat in curtea resedintei sale din Paisley Park, Minnesota.

Cu cateva zile inainte de a muri, el fusese internat din cauza unei gripe.

Prince Rogers Nelson s-a nascut la data de 7 iunie 1958 in Minneapolis, SUA, fiind artistul cu cele mai variate abordari muzicale. De-a lungul carierei sale muzicale, el si-a faurit propria lui eticheta muzicala si a lansat numeroase albume care s-au vandut in milioane de exemplare, fiind apreciate de criticii de specialitate si de ascultatori

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top