Connect with us
Scandal dupa alegerea lui Tudy ca viceprimar. Ce spune Clotilde Armand

Știri

Scandal dupa alegerea lui Tudy ca viceprimar. Ce spune Clotilde Armand

Alegerea lui Tudy drept viceprimar a creat numeroase discutii pe scena politica romaneasca. Cei de la PNL cer retragerea fostului iubit al Oanei Zavoranu, iar fosta candidata USB la primaria Capitalei, Clotilde Armand, a avut si ea o reactie.

PNL cere retragerea lui Tudy

„Societatea civila a reactionat, astazi, violent, fata de alegerea, in functia de viceprimar al Capitalei, a unei persoane al carei CV nu contine nicio recomandare pentru ocuparea unei astfel de demnitati publice. Din contra, oricine a putut remarca faptul ca Tudor Ionescu – caci despre persoana sa este vorba – are altfel de orientari si afinitati decat cele presupuse de o functie publica de decizie.

Alegerea unui astfel de viceprimar se datoreaza, insa, presiunilor exercitate asupra PSD de catre presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, in conditiile aliantei pe care cele doua formatiuni o au la nivelul Bucurestiului. PSD a decis, astfel, sa faca un compromis pe seama bucurestenilor si sa ii jigneasca prin cedarea voturilor lor lui Tudor Ionescu – nimeni altul decat finul lui Tariceanu.

Ce a spus Tudy dupa ce a fost ales viceprimar

+18 Tudy a ajuns viceprimar. Imaginile pentru adulti care l-au facut celebru

Data fiind aceasta situatie careia cu greu putem sa ii gasim un precedent, PNL cere PSD si primarului general, Gabriela Firea, sa il revoce cu prima ocazie pe Tudor Ionescu, dand astfel dovada intelegerii faptului ca penibilul are o limita, iar ridicolul nu trebuie sa faca niciodata casa buna cu gestionarea unor functii administrative sau politice de prim rang.”, se arata in comunicatul PNL, scrie hotnews.ro.

Clotilde Armand vede o conspiratie PSD-PNL. Ce spune despre Tudy

Clotilde Armand denunta refacerea USL la primaria Bucurestiului si remarca faptul ca Tudor Ionescu, alias Tudy, a fost consilierul lui Cristian Busoi, candidatul din fasa la primaria Capitalei din partea PNL. „Prin alegerea domnului Tudor Ionescu, mai bine cunoscut drept Tudy Ionescu in presa de cancan din Romania, se reface legatura dintre actuala administratie PSD a doamnei Firea si PNL, atat aripa penala Chiliman-Tariceanu, ALDE, cat si PNL-ul aflat teoretic in opozitie.

Nu e lipsit de semnificatie faptul ca domnul Ionescu este chiar fost asistent in cadrul biroului de europarlamentar al lui Cristian Busoi, nimeni altul decat presedintele interimar al organizatiei Bucuresti a PNL si unul dintre cei care au contribuit din plin la victoria PSD in alegeri.”, sustine Armand.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top