Connect with us
DIICOT a deschis o ancheta care ii priveste pe mai multi oameni de fotbal din Romania, intr-un dosar cu prejudiciu de peste un milion de euro.

Știri

Scandal imens in fotbalul din Romania. DIICOT a deschis o ancheta!

Un nou scandal zguduie fotbalul din Romania. DIICOT a deschis un nou dosar care vizeaza mai multi oameni de fotbal, care si-au insusit peste un milion de euro.

Procurorii DIICOT au deschis o ancheta cu privire la bani veniti de la FIFA care ar fi trebuit investiti de FRF in centrele de copii si juniori.

Conform Romania TV, audierile au inceput inca de marti dimineata si vor continua toata saptamana. Patritiu Abdrudan, fost vicepresedinte al CCA a fost primul care a venit sa raspunda intrebarilor anchetatorilor, urmand sa mai fie audiati si Iuliu Muresan (presedinte CFR Cluj) si Corneliu Sfaiter (presedinte FC Botosani).

DIICOT suspecteaza ca peste un milion de euro, bani dati de FIFA catre FRF pentru dezvoltarea centrelor de juniori, au disparut prin mijloace ilicite in perioada 2010-2012, cand presedinte al Federatiei era Mircea Sandu.

Procurorii sustin ca a fost constituit un grup infractional prin care s-a urmarit insutirea sumei de peste un milion de euro proveniti din finantarea FRF de catre FIFA, bani care au fost supusi unui proces de reciclare, fiind tranferati succesiv prin conturile mai multor persoane juridice si fizice.

Vezi si: Uite cum arata Cristiano Ronaldo in ultima sa campanie la lenjerie intima

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top