Connect with us

Știri

Sedinta de urgenta a guvernului German dupa atentatul din Munchen

Atentatul terorist din Munchen dintr-un centru comercial a pus pe jar autoritatile germane care la ora redactarii acestui articol inca nu au gasit atacatorii.

Guvernul s-a reunit intr-o sedinta de urgenta pentru a analiza situatia creata odata cu atacurile armate din Munchen.

Angelei Merkel inca nu a ajuns la sediul guvernului, cancelarul fiind intr-o deplasare oficiala, dar se intoarce de urgenta in Berlin pentru a coordona criza aparuta in Germania.

Mai multi martori sustin ca atacatorii ar fi stricat sloganuri in Germana impotriva refugiatilor pe care Germania i-a primit in tara.

Imediat dupa atacurile teroriste din Munchen au paralizat orasul, Deutsche Bahn, compania de tranport feroviar, a anulat toate trenurile si a evacuat gara centrala din oras. De asemenea transportul public a fost si el restrictionat, aeroportul are deja cateva zbouri anulate.

Focurile de arma au fost trase doar in fata centrului comercial din Munchen, insa exista alte surse care sustin ca s-ar fi tras si in alte locatii din oras.

Munchen al treilea oras din Germania

München este al treilea oras ca marime din Germania, dupa Berling si Hamburg si este capitala Bavariei avand o populatie de 1.500.560 de locuitori.

Locuitorii orasului au fost anuntati de atentatul din Munchen prin intermediul unei alerte trimise de primaria orasului.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top