Connect with us
Stirile zilei 27 mai 2016. Scandalul care a zguduit sistemul sanitar romanesc si cazul de doping al lui Lucian Bute sunt principalele subiecte de azi.

Știri

Stirile zilei 27 mai 2016

Stirile zilei 27 mai 2016. Scandalul care a zguduit sistemul sanitar romanesc este principalul subiect al acestei zile.

1. Iohannis, dupa sedinta CSAT de vineri: A fost aprobat un plan de actiuni privind situatia din sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca CSAT a aprobat un plan de actiuni privind situatia din sanatate, urmand ca, pana la sfarsitul lunii iulie, Guvernul sa elaboreze norme privind procedurile, masurile de control si laboratoarele medicale. Citeste mai multe pe Mediafax!

2. S-a inceput urmarirea penala in cazul Sectiei de Arsi de la Spitalul Floreasca

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 a dispus inceperea urmaririi penale in rem pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu  in legatura cu neregulile descoperite de Corpul de control al ministrului Sanatatii la Sectia de Arsi a Spitalului Floreasca. Medicul Ioan Lascar va fi audiat de procurori. Citeste aici mai multe!

3. Pugilistul Lucian Bute prins dopat!

Comisia de Box şi Lupte a notificat WBC ca Lucian Bute (36 de ani) a fost prins dopat cu ostarina, la testul anti-doping de dupa meciul de box sustinut contra lui Badou Jack, de pe 30 aprilie, se arata intr-un comunicat al forului mondial. Ostarina este un steroid anabolizant care figureaza pe lista substantelor interzise inca din anul 2008. Citeste aici mai multe!

4. Dan Adamescu, condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost condamnat, vineri, de instanta suprema, la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat ca a platit mai multi judecatori de la Tribunalul Bucuresti pentru a obtine o serie de decizii favorabile firmelor sale. Sentinta este definitiva. Citeste mai multe pe realitatea.net!

5. Masina lui Dan Condrea, identificata pe imaginile camerelor de supraveghere

Procurorii care ancheteaza accidentul in care a murit patronul Hexi Pharma au reconstituit traseul parcurs de omul de afaceri, pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere. Masina lui Dan Condrea, un Opel gri, a fost identificata de anchetatori. Citeste mai multe pe Digi24!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top