Connect with us
Stirile zilei 28 mai 2016. Iata care sunt principalele subiecte ale zilei de sambata.

Știri

Stirile zilei 28 mai 2016. Principalele subiecte

Stirile zilei 28 mai 2016. Amenintarile lui Vladimir Putin la adresa Romaniei si acuzatiile aduse directorului Hexi Pharma sunt principalele subiecte ale zilei de sambata.

1.Vladimir Putin ameninta Romania: V-ati putea afla in raza de actiune a rachetelor rusesti!

Vladimir Putin a lansat amenintari dure la adresa Romaniei, in contextul in care scutul antiracheta de la Deveselu a devenit operational. Liderul de la Kremlin a subliniat ca Moscova a afirmat in repetate randuri ca va lua masuri de retorsiune, insa Washingtonul si aliatii sai au ignorat avertismentele. Citeste aici mai multe!

2. Flori Dinu, director Hexi Pharma, a recunoscut tot! Ce a facut Dan Condrea

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, a recunoscut ca stia de diluarea dezinfectantilor, insa ca masluirea substantelor dezinfectante s-a facut la ordinul lui Dan Condrea. Flori Dinu a fost acuzata de 128 de infractiuni si risca o pedeapsa record! Citeste aici mai multe!

3.Scandal de dopaj: Tot lotul Romaniei de kaiac canoe, depistat pozitiv cu meldonium

Toţi componenţii loturilor de kaiac canoe au fost depistaţi pozitiv cu meldonium, nu doar componenţii celor 4 bărci calificate la Jocurile de la Rio.  În plus, va rămâne acasă şi atleta Daniela Stanciu  care a căzut victimă aceleiaşi substanţe. Citeste mai multe pe stiri.tvr.ro!

4. Finala Champions League Real Madrid – Atletico Madrid se joaca astazi!

Astăzi, 28 mai 2016, de la ora 21:45, va avea loc finala UEFA Champions League, dintre Real Madrid si Atletico Madrid. In orasul Milano este deja haos și a avut loc un eveniment neplacut. La metrou a fost gasit un pachet suspect. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top