Connect with us
Turkish Airlines

Știri

SUA interzice temporar zborurile din Turcia

SUA a decis sa interzica toate zborurile care vin din Turcia si urmeaza sa aterizeze in America, chiar si daca provin dintr-o escala.

Decizia a fost luata in urma cu cateva momente.

FAA motiveaza aceasta decizie ca pe o masura de siguranta avand in vedere ca pe aeroportul Ataturk au fost grave probleme de securitate.

Ambasada SUA din Turcia a declarat ca din cauza focurilor de arma si securitatii necorespunzatoare din aeroportul Ataturk s-au luat aceste masuri de siguranta si recomanda cetatenilor americani si delegatilor guvernamentali sa nu calatoreasca in aceasta perioada cu avionul spre si dinspre acest aeroport.

Acest lucru va bloca intreaga activitate a companiei turcesti Turkish Airlines care are multe legaturi cu SUA, dar si a altor companii precum cele ce fac parte din Star Alliance.

Zeci de zboruri urmeaza sa fie anulate si reprogramate. Turkish Airlines are zboruri cu destinatii catre Statele Unite, mai exact catre  Atlanta, Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco si Washington. Aceste zboruri sunt anulate pana la noi directive ale FAA, directive care s-ar putea sa apara in cateva zile, saptamani sau chiar luni de zile.

Persoanele care au deja bilete cumparate sunt rugate sa contacteze compania aeriana pentru a discuta posibile alte optiuni si cei carora li s-au anulat zborurile sunt asigurati ca banii le vor fi returnati.

Haosul tentativei de lovitura de stat continua asadar.

Tarom va prelua la ora 02:15 pasagerii ramasi in Istanbul pe Aeroportul Ataturk.

Screen-Shot-2016-07-16-at-11.19.07-AM-830x395

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top