Connect with us
Calin Popescu Tariceanu a oferit o explicatie plina de aroganta, dupa ce a sarit coada la Permise

Știri

Tariceanu, explicatie impertinenta dupa ce a fentat coada de la Permise

Calin Popescu Tariceanu a explicat de ce a sarit coada de 1000 de persoane, pentru a-si ridica permisul auto. Dand dovada de aroganta, Tariceanu a declarat ca persoanele cu functie inalta au alte lucruri mai importante de facut decat sa stea la coada.

Citeste si: Dinamovistii, umilinta suprema pentru Steaua. Gestul a aparut in presa internationala

Citeste si: Un cutremur puternic ar afecta 75% din locuitorii țării. Concluziile prezentate într-un raport IGSU

„Exista, in orice stat, cateva functii importante unde oamenii au fost alesi ca sa reprezinte, intr-un fel statul si sa se dedice, in principal problemelor societatii comunitatii. Da? Asta ar trebui sa fie preocuparea lor principala. Nu statul la coada. Sigur ca exista si posibilitatea sa stam la coada la permise, la cumparat flori, la alte actiuni. Din acest motiv, in toate tarile, cei care ocupa anumite pozitii inalte se gasesc, din punct de vedere legal anumite modalitati, anumite parghii prin care li se permite sa-si dedice majoritatea timpului in interesul tarii si al societatii si nu sa stai. Sigur, pana la urma nu e nimic injositor. Dar e o problema de gestiune a timpului”, a spus Tariceanu, la Antena 3.

In urma cu cateva zile, Calin Popescu Tariceanu a fost filmat de un jurnalist News.ro in timp ce a ocolit o coadă de 1.000 de persoane la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor. Solicitat de News.ro sa comenteze aceasta situatie, comisarul-sef Florin Radulescu, seful Serviciului Public Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (SRPCIV), a spus: „Nu discut cazul unor persoane fizice, nu pot sa va dau date cu caracter personal”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top