Connect with us
Avand dimensiunea aproximativa a unei cutii de pantofi, si cantarind 1,2 kg, doua dispozitive AirFi pot acoperi capacitatea unei aeronave cu 180 de locuri.

Știri

TAROM lanseaza un nou serviciu la bordul aeronavelor, pe timpul zborului – AirFi

Avand dimensiunea aproximativa a unei cutii de pantofi, si cantarind 1,2 kilograme, doua dispozitive AirFi pot acoperi capacitatea unei aeronave cu 180 de locuri, in timp ce patru dispozitive pot satisface nevoia de conectivitate a 280 de pasageri.

Conectarea la sistemul AirFi se face direct din browserul dispozitivului mobil, nefiind necesara instalarea vreunei aplicatii. De asemenea, interfata este scalabila oricarei rezolutii sau dimensiuni ale ecranului dispozitivului mobil (telefon, tableta sau laptop).

Platforma AirFi ofera pasagerilor o gama larga de optiuni: magazin, chat cu ceilalti pasageri, jocuri, informatii despre destinatiile de calatorie, reviste, ziare, stiri – sub forma de newsfeed, filme si muzica.

De asemenea, platforma include si un formular de pareri asupra serviciilor TAROM, ceea ce va duce la cresterea gradului de satisfacere a necesitatilor pasagerilor si o imbunatatire a relatiei cu clientii.

Autonomia consolei AirFi dureaza pana la 14 ore. Cu fiecare aterizare continutul cutiei AirFi este actualizat , astfel incat pasagerii sa fie mereu la curent cu ultimele noutati.

Declaratie – Gabriel STOE – Director General Compania TAROM: “Nevoia de informatie, mobilitate si conectivitate permanenta ne-a determinat sa lansam un serviciu prin care pasagerii au posibilitatea de a afla cele mai noi informatii, sa vada filmul favorit sau sa afle toate datele despre calatorie si destinatia finala.”

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954 si a crescut in acelasi timp cu aviatia romaneasca. TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

DNATA Catering S.A. este parte a grupului Emirates/dnata divizia UK. Compania este infiintata in anul 1993 si are ca actionari, pe de o parte companiile C.N. T.A.R. Tarom S.A. si C.N. Aeroporturi Bucuresti S.A. si pe de alta parte, compania Alpha Flight Group Ltd. Societatea functioneaza pe Aeroportul International Henri Coanda din anul 1994, furnizand servicii de catering la bordul aeronavelor romanesti si straine si din anul 1998, servicii de alimentatie publica prin intermediul barurilor, restaurantelor si cafenelelor din Aeroportul International Henri Coanda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top