Connect with us
ULTIMA ORA. Atentat terorist in Turcia. Zeci de persoane ranite

Știri

ULTIMA ORA. Atentat terorist in Turcia. Zeci de persoane ranite

Un nou atentat terorist zguduie lumea. Un atentat cu bomba care a vizat o masina a politiei s-a produs astazi in Turcia, in centrul localitatii Diyarbakir.

Diyarbakir este principalul oras din sud-estul majoritar kurd al Turciei. Acolo s-au dat numeroase lupte intre trupele kurde care au cerut separarea regiunii de restul Turciei intr-un nou stat numit Kurdistan si turci. Mai multe ambulante si echipaje de politie au ajuns imediat la fata locului. Presa turca spune ca este vorba despre zeci de raniti, iar multi dintre ei se afla in stare grava, sub atenta supraveghere medicala.

Cel puțin 33 de morți în dublul atentat cu mașină capcană din sudul Irakului

Posibil atac terorist in apropiere de Munchen. O persoana a murit

Ziua de azi a fost impanzita cu noi alerte de atentate de teroriste in toata Europa. La Munchen, in aceasta dimineata, o persoana a murit, iar in Cehia politia a decretat stare de urgenta dupa ce o persoana anonima a sunat la o sectie vorbind despre o amenintare cu 10 bombe in doua orase importante din acest stat plus capitala Praga.

Politistii cehi au ordonat evacuarea a doua trenuri si au eliberat mai multe spatii publice din Cehia ca masura de siguranta in fata unor posibile atentate.

Vezi mai jos videoclipul cu tragedia produsa in Turcia astazi:

Nu este prima oara cand in orasul kurd a avut loc un astfel de atentat. La finalul lunii martie, un autobuz gol a explodat langa unul plin cu turisti provocand drame uriase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top