Connect with us
Un gardian al Penitenciarului Miercurea Ciuc s-a sinucis, in aceasta dimineata, cu arma din dotare

Știri

Un gardian al Penitenciarului Miercurea Ciuc s-a sinucis cu arma din dotare

Un gardian al Penitenciarului Miercurea Ciuc s-a sinucis, joi dimineata, cu arma din dotare in postul de paza in care se afla.

Potrivit purtatorului de cuvant al Penitenciarului Miercurea Ciuc, agent principal Ionela Alexandra Chitan, evenimentul s-a produs in jurul orei 7:00, cu doar cateva minute inainte ca agentul sef principal sa predea serviciul colegului sau, dupa ce toata noaptea a fost in postul de paza.

Citeste si: Sotii Bodnariu, anchetati penal pentru violenta asupra copiilor

Citeste si: Accident grav pe DN1: O persoana a murit si cel putin sapte sunt ranite

Un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta a fost chemat de urgenta la fata locului si a constatat ca „moartea a fost una violenta si s-a produs prin impuscare”.

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului Miercurea Ciuc a precizat ca barbatul avea 46 ani era o persoana vesela si nimeni nu stie motivele care l-au determinat sa ia aceasta decizie, pentru ca nu a dat nimic de banuit si nici nu a lasat vreun mesaj de adio. De asemenea, purtatorul de cuvant a declarat ca barbatul era casatorit si avea doi copii.

Gardianul lucra in sistemul penitenciar de 25 de ani, iar ultima evaluare psihologica o facuse in 2014.

La nivelul unitatii a fost demarata o ancheta administrativa pentru a stabili circumstantele in care s-a produs incidentul, iar la fata locului se afla o echipa de politisti si procurori, care efectueaza cercetari.

Aceasta este a doua sinucidere prin impuscare, inregistrata in ultimele luni la Penitenciarul Miercurea Ciuc, dupa ce in decembrie 2015 un alt angajat, de 36 ani, s-a impuscat in cap cu arma din dotare, scrie hotnews.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top