Connect with us

Știri

Varul Laurei Cosoi a murit in accidentul de autocar de la Brasov

Vineri, 17 iunie, un grav accident de autocar produs in judetul Brasov, pe raza localitatii Perisani, a dus la moartea a patru oameni si la ranirea altor 26. Victimele accidentului sunt copiii de la un ansamblu folcloric al liceului Colegiului National de Arta Octav Bancila din Iasi, care se indreptau catre un festival de folclor desfasurat in Arad.

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat ca din cei 26 de raniti, unul este in stare critica, iar alti doi in stare putin mai grava. Ceilalti 23 se afla „in stare de cod verde”, ceea ce inseamna ca ranile lor sunt relativ usoara.

Vezi aici toate detaliile accidentului de autocar!

Trei adulti si un adolescent si-au pierdut viata in accident, iar detaliile privind identitatea victimelor incep sa apara. Printre cei morti se numara si Catalin Pop, varul Laurei Cosoi. Totodata, fiica acestuia a fost ranita. Catalin Pop ii insotea pe copii la festiva

Sotia acestuia a facut tristul anunt:

„M-a sunat fiica mea, in hohote de plans, si-mi spunea ca sotul meu a murit. Nu i-a spus nimeni. A vazut gravitatea situatiei si si-a imaginat. Am rugat-o foarte mult, ca sa nu ramana cu traume si mai mari, sa nu se duca sa vada ce e acolo. Ma rog cu timpul sa nu-si aduca aminte cum s-a petrecut accidentul. Cu sotul meu am vorbit la ora 08:15 si mi-a spus ca nu vrea sa-l mai sun pentru ca vrea sa se odihneasca. Mi s-a spus ca toti oamenii erau odihniti. Nepoata mea, Laura Cosoi, mi-a spus ca s-ar fi confirmat faptul ca sotul meu ar fi murit. Fetita mea e la spitalul din Brasov, cu rani usoare, si cu o ochipa de psihologi pe langa ea. E verisor primar cu ea. Uniti suntem. In general, suntem o familie foarte unita. Vestea a tulburat-o teribil. Copilul este in afara oricarui pericol. Imi spunea sa ne rugam la Dumnezeu, pentru ca speranta moare ultima. Nici nu stiu cum o sa-i spun, pentru ca ea era „lipiciul” tatalui. Nimeni nu va putea sa o anunte asa cum, cu ajutorul lui Dumnezeu, o s-o fac eu. Copilul are nevoie de sprijinul meu. Nu am putut sa-i conduc de dimineata pentru ca a trebuit sa raman acasa cu baietelul de 7 ani”, a spus sotia varului Laurei Cosoi la emisiunea „Acces Direct”, conform Spynews.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top