Connect with us
VIDEO. Barack Obama, surprins in haine musulmane. Este acuzat de legaturi cu Islamul

Știri

VIDEO. Barack Obama, surprins in haine musulmane. Este acuzat de legaturi cu Islamul

Presedintele Americii, Barack Obama, s-a trezit in mijlocul unui scandal care acapareaza media din SUA in ultimele 24 de ore. Postul de stiri Fox News a publicat niste imagini in care Obama apare in haine traditionale musulmane si este acuzat de legaturi profunde cu Islamul.

Analistul politic Bill O’Reilly, care are o emisiune la Fox News, a dat publicitatii cateva fotografii in care Barack Obama apare in haine traditionale musulmane. Imaginile cu Obama sunt din 1990 si au fost facute in statul american Maryland. O’Reilly il acuza pe Obama ca are legaturi emotionale profunde si evidente cu Islamul si ca „nu este un crestin devotat”.

O’Reilly sustine ca ipostaza in care a fost surprins Obama ii raneste pe americani. Acesta s-a imbracat in tinute traditionale musulmane la nunta fratelui sau, Malik. O’Reilly ii reproseaza lui Obama ca nu a facut absolut nimic ca sa combata Statul Islamic, sustinand ca unul din motivele pentru care nu i-a stopat pe teroristi, desi putea sa faca asta, este legatura sa profunda cu Islamul.

O femeie in varsta de 106 ani a dansat cu Barack Obama si sotia lui

Donald Trump era sa fie omorat in timpul unui discurs. Cine a planuit asasinatul

Analiza lui O’Reilly se inscrie in credinta multor americani, mai ales tineri de extrema dreapta, conform careia Obama ar avea legaturi cu teroristii si, in loc sa ii contracareze, ii sustine. Barack Obama este cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Acesta a fost ales de doua ori la rand. Primul sau mandat a inceput pe 4 noiembrie 2008. In 2012, Obama a fost reales in ciuda nemultumirilor pe care multi americani le-au exprimat vizavi de promisiunile neonorate din campania pentru primul mandat de presedinte.

Obama s-a remarcat prin felul sau conciliant de a face politica. Acesta isi va termina mandatul in toamna acestui an, iar cei care se bat pentru locul sau sunt Donald Trump si Hillary Clinton; primul – candidat al republicanilor, cea de-a doua – candidata democratilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top