Connect with us
VIDEO. Incendiu periculos intr-un cimitir de pneumatice

Știri

VIDEO. Incendiu periculos intr-un cimitir de pneumatice

Un incendiu periculos a izbucnit in aceasta dimineata intr-un cimitir de pneumatice din Spania. Flacarile fac ravagii in continuare in localitatea Seseña din municipiul Toledo, la 35 de kilometri de Madrid.

Focul afecteaza peste un hectar de cauciucuri, iar autoritatile au emis alerta in regiune din cauza fumului toxic care se ridica deasupra orasului.

Politistii si medicii locali le recomanda cetatenilor sa nu iasa din casa pana cand fumul nu va disparea complet. Substantele toxice emise din pneumatice pot fi mortale pentru cei care au probleme respiratorii sau sufera de boli de inima.

INCENDIU DEVASTATOR in Canada: Flacarile nu pot fi oprite

Nici pana la aceasta ora nu se cunosc cauzele izbucnirii acestui incendiu, insa presa vorbeste despre o mana criminala care ar fi provocat dezastrul. Vezi mai jos imaginile catastrofei produse aproape de capitala spaniola.

Incendiu provocat si in Romania
De curand, un incendiu la fel de periculos a izbucnit la groapa de gunoi de la marginea Clujului. Primarul Emil Boc a vorbit despre o mana criminala care a produs arderile in patru locuri diferite din capitala Transilvaniei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top