Connect with us

Știri

UPDATE: S-au incheiat cercetarile la fata locului in cazul avionului prabusit sambata || VIDEO : Un avion s-a prabusit in sudul Rusiei: 61 de morti

VIDEO : Un avion s-a prăbușit în sudul Rusiei: 61 de morți

Operatiunile de cautare la locul in care s-a prabusit, sambata, avionului de pasageri in sudul Rusiei s-au incheiat duminica, iar anchetatorii se concentreaza acum pe gasirea cauzei accidentului si pe identificarea cadavrelor.

Un avion Boeing ce venea de la Dubai (Emiratele Arabe Unite) s-a prabusit sambata dimineata pe aeroportul din Rostov-pe-Don in sudul Rusiei. In urma tragediei au murit 61 de oameni, a anuntat un reprezentant al Ministerului pentru Situatii de Urgenta, citat de agentia oficiala TASS, preluata de AFP, scrie AGERPRES.

Avionul companiei flydubai a abandonat prima aterizare programata si s-a invârtit in cerc timp de doua ore in conditii meteo dificile deasupra aeroportului din Rostov-pe-Don.

UPDATE 15:25:
Compania aeriana low-cost flydubai a exclus varianta unui act criminal dupa prabusirea unuia dintre avioanele sale in sudul Rusiei provocand moartea a 62 de persoane.

În cadrul unei conferințe de presă la Dubai, președintele flydubai, Gaith al-Ghaith, a anuntat ca o echipa de lucru formata din reprezentanti ai Aviatiei civile din EAU si ai flydubai se va deplasa in Rusia pentru a participa la anchetă „in coordonare cu autoritatile ruse”, scrie Agerpres.

„Un Boeing 737 s-a prabusit in timp ce incerca sa aterizeze. 61 de persoane erau la bord. Toate au murit”, a declarat purtatorul de cuvant al ministerului, mentionand ca la bord se aflau 55 de pasageri si sase membri ai echipajului, scrie Agerpres.

Aparatul companiei aeriene FlyDubai, care efectua o legatura intre Dubai si Rostov-pe-Don, s-a prabusit in jurul orei 0.50 GMT si a luat foc, iar incendiul a fost stins dupa o ora.

Avionul a cazut la o sută de metri de pista de aterizare, intr-o a doua incercare de a ateriza in conditii de vizibilitate redusa.

Ploua in averse sambata dimineata la Rostov-pe-Don si fusese emisa o alerta vant puternic.

„Suntem la curent cu incidentul zborului nostru Dubai-Rostov-pe-Don”, a declarat compania aeriana FlyDubai prntr-un mesaj postat pe Facebook.

Momentul in care a cazut avionul a fost filmat!

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top